имате въпрос за вашата подаръчна кутия с цветя? потърсете отговора тук

Мога ли да подбера цвета на кутията или сатенената панделката за декорация?

Ако имате предпочитания относно цвета на Вашата кутия с рози или нейната панделка, можете да ги опишете в полето „Бележки към поръчката“, когато правите поръчката си. При наличност, с удоволствие ще се съобразим с желанието Ви, но не можем да гарантираме изрично, че тази опция ще бъде възможна към момента на изпълнение на поръчката.

Мога ли да добавя картичка към кутията с цветя?

Ако сте отбелязали към поръчката си опция за картичка със специално послание към получателя, ние ще я изготвим и изпратим, като част от подаръка.

Можете ли да изпратите подаръка директно на получателя и мога ли да остана анонимен?

Можем да изпратим избраната от Вас кутия с цветя или шоколадови бонбони до всеки един адрес в страната. Нужно е единствено да посочите в полето „Адрес за доставка“ адресът, където бихте желали подаръчната кутия да бъде доставена, както и имена и телефонен номер на получателя.

Предлагаме и услуга „Анонимен подарък“, с която можете да изненадате любим човек, а Вие да останете анонимни. Само с няколко лесни стъпки можем да го осъществим.

Когато приключвате поръчката си, изберете опция „Анонимен подарък“, както и „Доставка на друг адрес“, където посочвате имената, адресът и телефонния номер на получателя.

Ние ще се погрижим избраната от Вас кутия с цветя или шоколадови бонбони  да бъде доставена до получателя, който няма да научи името на изпращача.

Мога ли да добавя личен подарък към кутията с цветя и бонбони?

Всяка кутия с шоколадови бонбони или рози от Diamond Sweets Gift Shop може да бъде аранжирана с блестяща диамантена кутийка с размери 11/9/2.5, в която можете да добавите подарък с подходящ размер.

Избрах опцията Diamond Sweets Music Box към поръчката. Как да добавя желаното музикално послание или песен към нея?

Необходимо е да ни изпратите файла на записания музикален поздрав на нашата електронна поща office@diamond-sweets.com, като в темата на писмото напишете номера на Вашата поръчката. Файлът трябва да е  във формат ‘’mp3’’, а продължителността му да не надхвърля 2 минути.

Можете да запишете вашето музикално послание, поздрав или песен с мобилен телефон и да го конвертирате в подходящия файлов формат. Може да използвате някой от безплатните онлайн аудио конвертори (например cloudconvert.com, online-audio-converter.com) или друг специализиран софтуер. С тяхна помощ също така може да изрязвате и обработвате части от записа.

* Diamond Sweets Music Box работи на батерии и се активира от светлината, веднага щом отворите капака на декоративната диамантена кутийка.

Каква е трайността на цветята в кутия?

Нашите впечатляващи кутии с цветя и бонбони са предпочитаният избор пред обикновен букет, именно защото са много по-трайни и могат да Ви радват много по-дълго време със свежестта си. В зависимост от начина на съхранение и грижа за цветята, аранжировките ни могат да се запазят до две седмици в прекрасен вид.

Можете ли да аранжирате кутия с цветя и бонбони по моя идея?

Ние от Diamond Sweets Gift Shop сме отворени към вашите идеи. Ако имате конкретна визия относно аранжировката на кутията, можете да ни изпратите мейл с подробно описание на идеята Ви. При наличност на предпочитаните от вас цветя и бонбони, ще Ви изготвим оферта и с удоволствие ще създадем мечтаната от Вас подаръчна кутия.

Можете ли да изпишете името на моята половинка с аранжирани рози в кутии?

Ще бъдем щастливи да помогнем в осъществяването на Вашата романтична изнена. Ще изпишем всяка буква от името на Вашия любим човек или послание за него с нашите прекрасни рози в кутии.

Какви методи на плащане приемате?

За Ваше удобство можете да платите с дебитни и кредитни карти Visa, MasterCard, American Express и Maestro. Възможно е също плащане по банков път, както и чрез Easypay към наша банкова сметка.

Как ще бъде доставена моята кутия с цветя или бонбони?

За сигурна и бърза доставка сме избрали куриерска фирма Еконт, с която  получавате пратката си до посочения от Вас офис или адрес. Всички подаръчни кутии с цветя и бонбони пътуват със застраховка, за да сме сигурни, че ще пристигнат при Вас в безупречен вид.

Колко време след направена поръчка мога да очаквам доставка?

Предлагаме две опции за Вашата поръчка още при заявяването й: експресна и обикновена. Експресната поръчка Ви гарантира, че Вашата кутия с рози или кутия с шоколадови бонбони ще бъде аранжирана с приоритет и ще Ви я изпратим в рамките на 2 работни дни. Обикновената поръчка ще Ви бъде изпратена в рамките на 3 до 4 работни дни в зависимост от натовареността на екипа.

Мога ли да проследя поръчката си?

При направена поръчка през сайта ни, получавате потвърждение на Вашата електронна поща с референтен номер на поръчката. След като персонализираната Ви кутия с цветя бъде изработена и предадена на куриер, ще получите известие за доставка. Очаквайте доставката на следващия работен ден след получаване на известието.

Мога ли да върна или заменя поръчка?

Всички подаръчни кутии с цветя и бонбони се аранжират специално за Вас, след като бъдат поръчани с избраните от Вас сладки или заявените естествени рози. Тъй като ние от Diamond Sweets Gift Shop предлагаме персонализирани подаръци, които създаваме в момента на направената от Вас поръчка, не е възможно да предложим връщане или замяна на поръчката Ви.

Трябва ли да създам акаунт в сайта ви, за да поръчам?

За Ваше удобство препоръчваме да създадете акаунт. По този начин можете да запазите продукти в списък с „Любими“, които да поръчате по-късно. Създаването на акаунт също така улеснява процеса на поръчка и плащане и спестява време при бъдещи поръчки.

Как мога да се информирам за предстоящи промоции и нови продукти?

За всички нови предложения, както и за предстоящи промоции, може да научите, като се абонирате за месечния ни електронен бюлетин.